Om Ikamva Safaris Scandinavia

Caj AnnKi 1056Ikamva Safaris Scandinavia drivs av Caj & AnnKi Lindblom. Företaget finns i det lilla samhället Harlösa i mellersta Skåne. Caj är en inbiten jägare och som sedan mer än 28 år tillbaks skött jakten på Trollebergs Gods utanför Lund. Caj har även ett stort jakthundsintresse och både tävlar och jagar med jaktcockerspaniel och labrador. Caj började åka till Afrika i mitten på 90-talet som videofotograf och producerade jaktfilmer från denna del av världen. År 2003 fick vi möjlighet att arbeta som agenter i Skandinavien för en jaktmark i södra Sydafrika. Detta slog mycket väl ut eftersom vårt motto är att erbjuda hög kvalité på både jakt och boende till rimliga priser. Numera har vi även stora och mycket bra jaktmarker både i Limpopo provinsen i norr och väster. I Eastern Cape provinsen har vi även bekväma jaktområden i nära anslutning till Port Eliszabeth om man är på rundtur i söder och besöker Cape Town, vinområden i Stellenbosch eller Durban. Vi har sedan 2011 även utökat med länderna Namibia, Zimbabwe, Mauritius, Bolivia (fågeljakt) samt Ungern, Spanien och Skottland. 2014 har vi också fått möjlighet att erbjuda jakt i 3 nya länder Nya Zeeland, Australien och Alaska. Se närmare beskrivningar under Safariresor” och ”jaktsafari” för respektive land.

Vi på Ikamva Safaris Scandinavia har idag en stor kundkrets som vi mer eller mindre helt byggt upp på att tidigare kunder tipsat vänner och jaktvänner, om att våra arrangemang tillfredsställer inte bara behovet av en spännande jakt, avslappnande semester, kulinariska upplevelser, och inte minst viktigt även plånboken.

Ikamva Safaris Scandinavia uppfyller givetvis statens och Kammarkollegiets alla krav på utställd resegaranti för våra kunder.