Nya Zeeland

 

Himalaya thar troféaccommodation Nya Zeeland SetHeight400-Andrew-Best-Stag

 

Hjortarna är gigantiska, natursceneriet bedårande och gästfriheten otroligt generös! 

Vårt jaktområde på Nya Zeeland är ett familjeägt område på den sydliga som är känd för att producera de största hjortarna i landet. Här är topp 10 hjortarna i världen skjutna och här har genom åren satts många världsrekord. Det är här som Du når toppen av troféjakt på hjortar.

Vi försäkrar Du kan nå just Ditt livs drömtrofé på detta område hos vår samarbetspart eller hos några av vår familjs samarbetsparter sedan många år.

Sidan om hjortar i världsklass kan vi även erbjuda fantastisk jakt på Himalaya Thar, Chamois, Dovhjort; Elk, Vildsvin, Vitsvanshjort, Sikahjort, Sambarhjort och Rusahjortar. Dessa storvilt kan kombineras med småviltsjakt på Kanin, Hare, Vallaby-kängeru och Possumdjur. Under vissa tider av året kan det även erbjudas fågeljakt i detta underbara jaktland.

Vi erbjuder en service i världsklass som samtidigt är avkopplande och vänlig som gör att våra kunder känner sig hemma när man jagar hos denna familj  och bor på deras jaktlodge.

Helt enkelt, vi kan här erbjuda den ultimata jakt upplevelsen i Nya Zeeland och vi ser fram emot att få erbjuda jakt till just Dig här.

Charmonis Nya ZeelandNya Zeeland sceneriDovhjort Nya Zeeland