Golfsafari

golf 2 sun citygolf st francis 2golf suncity 3

Golfbilder från Skottland

Sydafrika kan erbjuda den mest kräsne golfaren ett stort antal helt fantastiska golfbanor över hela landet. Vi på Ikamva Safaris Scandinavia kan erbjuda ett härligt paket av golfbanor både i södra Sydafrika, i det så kallade Garden Route området, men även uppe i Limpopo finns utmärkta golfbanor att svinga klubborna på. Vi har erfarna guider som hjälper Er på alla vis för att Er golfresa skall bli ett minne för livet. Självklart kan vi hjälpa Er med att kombinera golfresan med safari och möjligheter att kunna beskåda många av Afrikas fantasiska mängd av olika djurarter inklusive ” The Big Five” Elefant, Lejon, Leopard, Noshörning och Buffel.

Sol och bad är också en självskriven aktivitet om man är i dessa golfområden. Är man både golfare och jägare och vill jaga några dagar eller kanske intresserad av havsfiske efter Haj eller Blue Marlin, så fixar vi alla typer av kombinationer till Er på golfresan. Vi har bl.a ett fantastiskt boende i St:Francis Bay alldeles intill ”The Links” en ny golfbana byggd av ingen mindre än den kände golfspelaren Jack Nicklaus! Välkomna att höra av Er om Ni känner för att spela golf i Afrika!

Även Skottland erbjuder massor av fantastiska golfbanor. Här kan vi givetvis kombinera jakt och golf då det finns gott om gamla anrika golfbanor i de område vi jagar t.ex Kronhjort.